Progress Support - Ontwikkelingsstimulering voor kinderen met een beperking Progress Support

www.progress-support.nl
Home Wie ben ik? Werkwijze Methodes Beelddenken Coaching Contact  
wiezijnwij

Wie ben ik?
Progress Support; een “eigen-wijze” kijk op ontwikkelen.

Mijn naam is Mieke ten Kaate. Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (HBO) heb ik enkele jaren in de hulpverlening gewerkt. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik een aantal jaren fulltime moeder geweest en heb ik vijf jaar een kunstuitleen gerund. Maar mijn interesse lag toch vooral bij kinderen die moeite hebben met leren en ontwikkelen, om welke reden dan ook. Omdat ik me met mijn “eigen-wijze” visie niet altijd kan vinden in de reguliere manier van begeleiden, leek het mij verstandig mijn eigen praktijk op te starten.

Na het volgen van de nodige bijscholing op het gebied van ‘Leespraat’, ‘de Rekenlijn’ en ‘Kleine Stapjes’ heb ik in 2009 een praktijk voor ontwikkelings-stimulering opgestart. In 2015 heb ik de opleiding Coach Beelddenken ‘Ik leer anders’ succesvol afgerond.
Progress Support is een “eigenwijs bedrijf”, met een eigen visie en manier van werken om kinderen die zich op een “normale” manier moeilijk ontwikkelen, zo optimaal mogelijk uit te laten groeien tot mensen die trots op zichzelf kunnen zijn. En daar ben ik dan weer trots op!


Webdesign Webdesign door Eyemedia - Webhosting Dnr.nl